Pinautomaat kopen? Binnen 3 werkdagen geleverd!

GOEDKOOPPINNEN.NL Werkt samen met SEPAY en heeft de meest voordelige pinautomaten van Nederland!

Pinautomaat kopen en u wilt goed advies?
Bel: 0852101808  wij helpen u graag!

GOEDKOOPPINNEN.NL kan in samenwerking met SEPAY voor een zeer aantrekkelijke prijs pinautomaten aanbieden, u kunt daarvan profiteren door bij ons een pinautomaat te kopen. Een pinautomaat kopen bij GOEDKOOPPINNEN.NL is slechts een éénmalige investering en verdient zich zeer snel terug, koopt u bijvoorbeeld een pinautomaat van Izettle of Sumup dan is de aanschaf zeer laag of zelfs gratis echter betaald u zeer veel voor uw transacties houd daar rekening mee.

Bij GOEDKOOPPINNEN.NL profiteert u altijd van lage transactie tarieven en wordt er niet gewerkt met bundels, u hoeft dus vooraf geen inschatting te maken van de transacties en worden alle transacties elke werkdag uitbetaald op uw bankrekening!

Een vaste pinautomaat kopen voor slechts €159!

Geen aansluitkosten!

NU tijdelijk geen aansluitkosten bij het kopen van een pinautomaat, tevens ontvangt u tot €50 korting op uw pinautomaat!

Mobiele pinautomaat kopen?

Wilt een een mobiele pinautomaat kopen? Dit zijn de verschillen: onze mobiele pinautomaten worden aangeboden met WIFI en/of GPRS.

Een GPRS pinautomaat, er handig wanneer WIFI niet mogelijk is bijvoorbeeld omdat u altijd onderweg bent. Onze GPRS mobiele pinautomaten maken gebruik van de 3 beste providers in Nederland namelijk Vodafone, KPN en T-Mobile en werken met een SIM kaart, standaard is deze simkaart inbegrepen in het abonnement. Al onze pinautomaten beschikken over contactloos betalen.

Een WIFI pinautomaat, ideaal voor situatie waar goede WIFI aanwezig is en waarbij u ook mobiel wilt zijn met de pinautomaat. Wij bieden ook pinautomaten met zowel WIFI als GPRS, een goede keus als u nog mobieler wilt zijn of als back-up mocht u WIFI wegvallen.

Vaste pinautomaat kopen?

Wilt een een vaste pinautomaat kopen? Er zijn twee vaste modellen beschikbaar, de DUO bestaat uit twee delen één voor u één voor de klant.

Een vaste pinautomaat is een mooie en degelijke oplossing wanneer u in de winkel bijvoorbeeld een balie opstelling heeft. De vaste pinautomaat wordt aangesloten met een internet kabel, hierdoor is het internet signaal vaak extra optimaal. Al onze pinautomaten beschikken over contactloos betalen.

Waarom teveel betalen voor uw pinautomaat, bestel nu!